Jobba
Jobba

Jobba för varenda kotte i Uddevalla.

Lediga tjänster

Här kan du se och läsa mer om våra lediga tjänster. Ansök genom att klicka på länken "Ansök här" under respektive tjänst.

Sommarjobb på renhållningen

Sommarjobbare till renhållningen

Inför sommarsäsong 2018 söker Uddevalla Energi sommararbetare till renhållningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hämtning av hushållsavfall, slamtömning och inhämtning av återvinning. Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet. Körkort klass C, YKB är ett krav.

Meriterande är lokalkännedom i Uddevalla Kommun samt erfarenhet från tidigare chaufförsjobb. Ytterligare meriterande är om sökanden tidigare arbetat som chaufför inom Renhållningsverksamheter. Maskinförarutbildning, truckkort och ADR är meriterande.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Upplysningar: Har du några frågor är du välkommen att kontakta
Arbetsledare Lennart Quennerstedt 070-629 62 21. Facklig representant, Kommunal, Lars-Gunnar Christensen 070-371 73 02.

Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan.


Är du nyfiken på att jobba hos oss? Kika på filmen, där berättar Daniel på renhållningen om hur en dag på hans avdelning kan se ut.

 

Skicka in en spontanansökan

Vi letar alltid efter intressanta medarbetare som ger energi. Skicka oss en spontanansökning, så sparar vi ditt cv och dina kontaktuppgifter för framtiden.

Är du nyfiken på vad du kan jobba med hos oss? Kika på filmen så får du en liten inblick i vår verksamhet.